Lehetséges a lehetetlen?

2017. november 21. 22:16 - t0masito

cska_benfica.jpgMiután Manchesterben sem tudtuk megváltani a világot - ami egyébként nem is lehetett reális elvárás - az az egyszerű, és irgalmatlanul fájó szituáció állt elő, hogy csak akkor játszhatunk tavaszon az Európa ligában, ha a soron következő két Bl meccsünket megnyerjük, plusz a moszkvaiakra nagyobb verést mérünk, mint ők ránk Lisszabonban. Ja, és persze a CSKA nem szerezhet pontot majd Manchesterben.

Lássuk be, hogy a jelenlegi csapat eddigi teljesítményét ismerve baromira nehéz feladat a moszkvaiak idegenben való legyőzése, de az egész továbbjutási forgatókönyv is valószínűtlen, hisz eleve nem csak rajtunk múlnak innentől a dolgok. Viszont ebben a nagy esélylatolgatásban még azt is meg kell említeni, hogy akár a csoportkörből való továbbjutás is megtörténhetne, ha elvernénk most az oroszokat, miközben Basel kikapna az Old Traffordon, aztán két hét múlva valami földöntúli csoda végkimenetelében megbokrosodnánk, és lőnénk a svájciaknak hatot. Na igen, elméletben még van esélyünk erre is, de csak miután megtalálják a hülyeség ellenanyagát, vagy Anettkát fellövik a Holdra.

Látszólag kezdjük magunkat valamilyen módon összeszedni, a Vitória Guimaraes elleni 1-3 már közel volt ahhoz, amit meccsről-meccsre elvárnánk, de ahogy a művelt orosz mondja, зима приближается, avagy, the winter is coming, avagy közeledik a tél, sőt, olyannyira közeledik, hogy Moszkvába már meg is jött és röpködnek a mínuszok, azt meg ugye a mi latin fiúkáink nagyon nem szeretik. Bár legutóbbi orosz túránk során sikerült elverni a Zenitet, de azelőtt végképp nem nyerni jártunk a vodka vedelőkhöz.

cska_hoki.jpg

A CSKA játékosai téli mezben. Ebből is látható, hogy a moszkvaiak mennyire jól alkalmazkodnak a mínuszokhoz - ez nem a mi malmunkra hajtja a vizet

A Benfica blog meg nem nevezett oroszországi kémei tudni vélik, hogy kirendelt szociális munkások megkezdték a stadion gyepének egész éjen át tartó locsolását, hogy aztán az így létrejövő egybefüggő masszív jégfelületen még jobban megnehezítsék a dolgunkat.

hockey.JPG

a pálya jelenlegi állapota (alig pár perce jött a kép figyelőinktől)

A fenti képen jól látható, hogy a hazaiak meccs- és tartalékkapujukat is összezsugorították, amivel nem titkolt céljuk, hogy sokkal nehezebb legyen nekik gólt lőni. Szemfüles olvasóink továbbá azt is észrevehetik, hogy a pálya csíkozását is teljesen megváltoztatták, hogy az alaposan összezavarja majd fiainkat a nagy győzni akarás közepette.

Ilyen, és ehhez hasonló körülmények közepette kell tehát megmérkőznünk Akinfeevékkel. Mintha nem lenne ezek nélkül is elég bajunk. Ráadásul hiába kezdődik a meccs este 18:00-kor, ennek ellenére egyik csatorna sem közvetít minket. Mi jöhet még?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://benfica.blog.hu/api/trackback/id/tr6413345029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása