Egyre kevesebb fronton vagyunk érdekeltek

2017. december 17. 16:39 - t0masito

tondelabenfica.pngMost már nem kell amiatt aggódni, hogy a tavaszi szezonra le leszünk terhelve, ugyanis a hét közepén könnyes búcsút vettünk a portugál kupától is. Harcos kis csapat a Rio Ave, meg minden, de elfogadhatatlan az, hogy ebben a szezonban már másodszor köpnek bele a levesünkbe. RV taktikai húzásai ismét csődöt mondtak, kollektív homlokra csapásból is megint csak rengeteg jutott ki, az ajtóban pedig várakozik a Tondela.

Az idén kijutott hatalmas mennyiségű szégyenáradat, és csapnivaló teljesítmény fényében igazából még igazi csodaként fogható fel az, hogy nem reménytelen a helyzetünk a bajnokságban. A Sporting-Porto duó fej-fej mellett 3 pontra van csak előttünk, s bár a mi részünkről sokkal valószínűbbnek tűnik az esetleges botlás, egyelőre még tartjuk velük a lépést.

Szerencsére a Tondela azon kevés csapatok egyike, akik eddig még nem okoztak nekünk különösebb gondot sem otthon, sem pedig idegenben, s ha már morálisan és taktikai szempontból is a padlón vagyunk, ezt a meccset már csak rutinból is, de simán kéne hozni.

ricardocosta.jpg

Ricardo Costa a Tondelában.

A Tondela ezúttal egy igazi ászt is soraiban tudhat, ugyanis a 36 éves Ricardo Costa idejött levezetni a szép valenciai évek, s az ezt követő arab-görög-svájci légióskodás után - egyébként rögtön meg is kapta a csapatkapitányi karszalagot. Akikre talán még érdemes lehet odafigyelni, az az egy éves belga kitérő után hazatérő Joaozinho és az eddig 4 gólos Tómané.

Sérültjeink listáján Luisao szerepel, aki még hét közben szedett össze egy kisebb térdsérülést. Helyére visszakerült a keretbe Ruben Dias. Érdekesség, hogy Gabriel és Rafa Silva még csak a nevezettek listáján sincs.

A meccs 21:15-kor kezdődik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://benfica.blog.hu/api/trackback/id/tr8713507385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása